top of page

BEAUTYSALON

Bij Beautylooks Plaza kan je terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen en massages, maar ook voor waxing of botox en fillers. Onze specialisten staan voor je klaar!

GEZICHTS-

BEHANDELINGEN

Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gezichtshuid goed verzorgt. Een gezichtsbehandeling kan je hierbij helpen en zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens.

MASSAGES

Neem even de tijd voor jezelf met een ontspannen massage! Onze specialisten masseren jouw rug, armen, schouders, nek, voeten, hoofd of complete lichaam. Kun jij wel wat extra ontspanning gebruiken? Kom dan langs voor een Hotstone massage.

WAXING

Of je nu langs wilt komen voor het ontharen van je armen, benen of oksels, of wilt gaan voor een Brazilian wax of full body wax; onze specialisten staan voor je klaar!

BOTOX & FILLERS

Een natuurlijke uitstraling van het gezicht, waarbij de huid er jonger en zachter uitziet? Saskia Bouwens is een ervaren specialist met ruim 20 jaar klinische praktijkervaring op het gebied van botox- en filler behandelingen. 

bottom of page