top of page

WORKSHOPS

Bij Beautylooks Plaza Rotterdam kan je niet alleen terecht voor een mooie make-up look, onze experts leren je ook graag hoe je deze look zelf kunt toepassen. Met een divers aanbod aan beauty workshops, is er voor ieder wat wils.

BEAUTY STARTS HERE

Er uitzien als een natural beauty? Bij dit event leren onze professionele visagisten je om een perfecte basis en dag make-up aan te brengen. Ook laten de visagisten zien welke foundation het beste bij jouw huidskleur past en hoe je je ogen en mond het mooiste accentueert met als eindresultaat een prachtige natural look voor elke dag.

masterclass-make-up-workshop-rotterdam.p

MASTERCLASS GLAMOUR LOOK

De meest uitgebreide make-up look wordt gecreëerd tijdens de Masterclass Glamour Look. Onze visagiste leert je hoe je jezelf kunt omtoveren tot een echte diva. Hierbij mag een oogschaduw met glitter natuurlijk niet  ontbreken! Inclusief ontvangst met wijn, fris, nootjes en chips.

IMG_8704 (1).JPG

MOEDER-DOCHTER

WORKSHOP

Hebben jij en je dochter (12-17 jaar) zin in een gezellige, leerzame middag? Samen lekker tutten en echt even tijd voor elkaar. Kom dan naar onze moeder-dochter make-up workshop! Jullie leren de basistechnieken van make-up. Inclusief fris, nootjes en chips.

VRIJGEZELLENFEESTJE

De laatste dagen van je vriendin als single zijn aangebroken en in het grootste geheim ben jij de grote organisator voor haar onvergetelijke vrijgezellenfeet. Hoe leuk is het om quality time door te brengen met de liefste en leukste mensen die zij kent, maar daarvoor moet je wel een single event bedenken waarbij iedereen zich prettig en comfortabel voelt.

GROUP EVENTS

Een besloten event voor jou en je vriendinnen, collega's, klasgenoten of sportteam? Boek een van onze workshops en Beautylooks Plaza zorgt voor een onvergetelijke dag.

bottom of page