top of page

WIMPERS

Altijd al lange en volle wimpers willen hebben? Dat kan! Beautylooks laat die wens uitkomen met onze one by one of 3D wimperextensions of wimperlifting. Onze ervaren wimperstylisten adviseren je graag en samen bepalen we de perfecte wimperlook voor jou.

 

Wimperextentions

Wimper- of eyelash extensions zijn de oplossing voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of van henzelf geen lange en volle wimpers hebben. Daarnaast is deze vorm van wimperverlenging ideaal als je dagelijks weinig tijd of zin hebt om ze in vorm te brengen. 

 

Wimperextensions zijn verlengingen van de natuurlijke wimpers. De extensions worden op de natuurlijke wimpers geplaatst en creëren direct lengte en volume voor een mooie, volle en sexy oogopslag.

 

We bieden meerdere technieken aan:

  • One by One: hierbij wordt op elke natuurlijke wimper één extension geplaatst voor een open frisse blik.

  • 2D tot 6D: voor het creëren van extra of extreme volume worden meerdere ultradunne extensions geplaatst op de natuurlijke wimpers.

 

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers. Voor de continuïteit van mooie volle en complete wimpers is het aan te raden deze om de 3 tot 4 weken bij te vullen (een refill). Wij vullen enkel wimpers op welke zijn gezet door Beautylooks Plaza.

Wimper Extensions One Bye One

Nieuwe set                   

Refill < 2 weken  

Refill < 3 weken

 

Wimper Extensions 2D-6D

Nieuwe set 

Refill < 2 weken

Refill < 3 weken

        

€25,00           

€20,00

€65,00

€30,00

€37,50

€80,00

€40,00

€47,50

Wimpers Verwijderen

Wimpers gezet door andere salon   

Wimpers gezet door Beautylooks Plaza

Wimperlifting

Wimperlifting is een techniek om de natuurlijke wimpers te liften voor mooie en volle wimpers.

 

Bij deze behandeling wordt elk haartje van de natuurlijke wimpers vanaf de wimperaanzet gekruld waardoor lengte en volume wordt gecreëerd.

 

Het resultaat van de behandeling is direct te zien en blijft gemiddeld 8 weken zichtbaar. Het gebruik van een speciale voedende conditioner voor het onderhoud wordt aangeraden.

 

Wimperlifting is geschikt voor alle wimpersoorten; kort en lang en voor zowel vrouwen als mannen.

Wimper Lifting         €45,00            

bottom of page