top of page

KLANT REVIEWS

Lees hier de ervaringen van klanten bij Beautylooks Plaza. Alle reviews zijn na te lezen op onze Treatwell pagina.

 

OVER PEDICURE

 

Super aardige personeel! Ontspannen sfeer naast dat de salon super mooi luxe en groot is 😍😍. Beide dames dachten netjes met mij mee en gaven mij opties voor in de toekomst. Daarnaast zijn beide dames super deskundig mooi gellak op handen en voeten prachtig !! Ook ontbrak er geen kennis aan deskundigheid ... andere salon zou mij met mijn “kalk” nagel geweigerd hebben! Maar nee hoor eigenares trekt zelfs tijd uit om goed resultaat voor mij te treffen!! Hier kom ik vaker , in toekomst ook prijs kwaliteit aan Botox fillers “bar”

- Anoniem

 

Ik was er voor het eerst en vond het meteen een hele fijne, ongedwongen sfeer! De behandelingen waren zeer goed! Dankjewel Lisa voor de heerlijke gezichtsbehandeling en massage! En May bedankt voor je hele fijne pedicure- behandeling! Jullie zien me zéker weer terug!! Groetjes uit Middelburg

- Marian

Grappige meiden! Echt een fijne sfeer.

- Jaylyn

OVER WENKBRAUWEN

Ze heeft mijn wenkbrauwen heel mooi gedaan. Ben echt blij mee! Eerst aangegeven hoe ik mijn wenkbrauwen wil en dat heeft ze perfect gedaan!

- Anisha

Ik vind het een goeie en gezellige sfeer hebben, ze hebben verstand van het vak en voeren het ook goed uit op de klanten.

- Rena

Top behandeling. Supervriendelijk personeel! Al met al een erg fijne ervaring

- Anoniem

OVER GEZICHTBEHANDELING

 

Lisa heeft mijn dochter heerlijk verwend. Ze nam ook echt de tijd om heel de VIP behandeling inclusief massage af te maken, omdat het epileren wat langer duurde dan gepland. Lisa is nauwkeurig en professioneel in haar werk en bovendien zeer gastvrij en lief ;-) Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

- Chequita

 

Heerlijke grondige behandeling. Mijn huid zag er daarna geweldig uit. Vilma is kundig en professioneel. Ze kent haar vak en je merkt dat aan de behandeling. Epileren was perfect... mooiere vorm voor teruggekregen waardoor mijn ogen natuurlijk worden gelift. .dat kan niet iedereen. Complimenten en ga zo door!

- Hesma

Het was de derde keer dat ik een vip behandeling lied doen iedere keer werd ik door Lisa behandeld. Ik ben heel tevreden over haar. heel vriendelijk, goede uitleg en de nek massage was bijzonders ik hoop dat ik lang door haar zal worden behandeld.

 

- Angela

OVER WIMPEREXTENSIONS

 

Zoals altijd super! Altijd zeer tevreden met de wimpers gezet door Abbygail

 

- Jessie

 

Ben er al een aantal keer geweest en ik vind dat mijn wimperextensions erg mooi zijn.

- Anoniem

Thanks for the great lashes and the much needed nap. :-)

 

- Erin

bottom of page