top of page

NAILS

Mooie nagels geven jou een verzorgde uitstraling. Onze nagelstylisten helpen je dan ook graag! Met een ruim assortiment nagellak en een grote collectie glitter en chroompoeders ben je bij Beautylooks Plaza

verzekerd van mooie nagels.

GELLAK

Gel nagellak is de perfect oplossing voor wie houd van perfect gelakte nagels! Dankzij een laagje gellak zijn jouw nagels voor minimaal 2 weken voorzien van een prachtige long lasting kleur. Daarnaast beschermt gellak je nagels, maakt ze sterker en voorkomt dat ze breken of scheuren. Een van de beste voordelen is dat de gel nagellak direct droog is na het uitharden onder een UV lamp. Je kan dus direct weer verder met je dagelijkse bezigheden zonder je zorgen te hoeven maken om je nagellak.

Gellak (handen)

Gellak (voeten)

Gellak verwijderen

Gellak verwijderen   + Gellak handen

Gellak verwijderen + Gellak voeten

€19,95 

€19,95

€17,50   

€37,45    

€37,45

ACRYL NAGELS

Breken jouw nagels snel af of ben jij een nagelbijter? Wellicht zijn acryl nagels voor jou de oplossing! Bij acryl nagels wordt er een samenstelling van poeder en vloeistof met elkaar gemengd. Deze samenstelling wordt vervolgens aangebracht op de nagels, welke daarna uithardt. Het resultaat is een mooie, stevige nagel! Wij raden aan om acryl nagels na ongeveer 3 weken te komen opvullen, zo heb je altijd stralende nagels.

€50,00 

€69,95

€37,00

€56,95      

€35,00   

Acryl nagels nieuwe set

Acryl nagels nieuwe set + gellak

Opvullen Acryl nagels

Opvullen Acryl nagels + gellak

Verwijderen Acryl nagels

Wil jij net als voor je handen, ook goed voor jouw voeten zorgen? Bekijk dan eens onze pedicure behandeling.

NAIL ART

Maak van jouw nagels een waar kunstwerk. De creativiteit van onze nagelstylisten is eindeloos! Versier jouw nagels met vormen, lijnen, bloemen of vraag onze nagelstylist om jouw eigen ontwerp te zetten. Nail art kan worden toegepast op Acryl nagels en Gellak

Nail art per nagel 

Reparatie per nagel (1 week garantie)

vanaf  €3,00        

vanaf  €5,00

FRENCH MANICURE

French manicure is een manier van het verfraaien van de nagels, waarbij de toppen van de nagels wit worden gemaakt en de onderste gedeelten een roze of natuurlijke kleur krijgen. Deze nagelversiering is stijlvol en geeft een verzorgde uitstraling.

€60,00      

€40,00

French manicure

opvullen French manicure

BABYBOOM NAILS

Babyboom Acryl nagels zijn de laatste jaren overal te zien en zijn erg populair. Een babyboom nagel is een natuurlijk uitziende nagel look. Bij de Babyboom techniek laten we de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen. Je krijgt hierdoor een heel natuurlijk effect. Het geeft een rustige uitstraling maar is tegelijk erg chic.

€60,00    

€45,00

Baby boom

Opvullen Baby boom

bottom of page