NAILS

Mooie nagels geven jou een verzorgde uitstraling. Onze nagelstylisten helpen je dan ook graag! Met een ruim assortiment nagellak en een grote collectie glitter en chroompoeders ben je bij Beautylooks Plaza

verzekerd van mooie nagels.

ACRYL NAGELS

Breken jouw nagels snel af of ben jij een nagelbijter? Wellicht zijn acryl nagels voor jou de oplossing! Bij acryl nagels wordt er een samenstelling van poeder en vloeistof met elkaar gemengd. Deze samenstelling wordt vervolgens aangebracht op de nagels, welke daarna uithardt. Het resultaat is een mooie, stevige nagel! Wij raden aan om acryl nagels na ongeveer 3 weken te komen opvullen, zo heb je altijd stralende nagels.

GEL NAGELS

Kunnen jouw nagels wel wat versteviging gebruiken? Gelnagels bestaat uit gel lak, dat verstevigt je nagels en het ziet er ook erg natuurlijk uit. De gel wordt in meerdere dunne lagen aangebracht en de nagels worden enkele minuten per laag onder een UV-lamp gehouden. Gel nagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Extra fijn is ook dat tijdens het zetten van gelnagels er weinig chemische geuren in de lucht hangen.

GELLAK

Gel nagellak is de perfect oplossing voor wie houd van perfect gelakte nagels! Dankzij een laagje gellak zijn jouw nagels voor minimaal 2 weken voorzien van een prachtige long lasting kleur. Daarnaast beschermt gellak je nagels, maakt ze sterker en voorkomt dat ze breken of scheuren. Een van de beste voordelen is dat de gel nagellak direct droog is na het uitharden onder een UV lamp. Je kan dus direct weer verder met je dagelijkse bezigheden zonder je zorgen te hoeven maken om je nagellak.

Wil jij net als voor je handen, ook goed voor jouw voeten zorgen? Bekijk dan eens onze pedicure behandeling.

NAIL ART

Maak van jouw nagels een waar kunstwerk. De creativiteit van onze nagelstylisten is eindeloos! Versier jouw nagels met vormen, lijnen, bloemen of vraag onze nagelstylist om jouw eigen ontwerp te zetten. Nail art kan worden toegepast op Acryl nagels en Gellak

FRENCH MANICURE

French manicure is een manier van het verfraaien van de nagels, waarbij de toppen van de nagels wit worden gemaakt en de onderste gedeelten een roze of natuurlijke kleur krijgen. Deze nagelversiering is stijlvol en geeft een verzorgde uitstraling.

BABYBOOM NAILS

Babyboom Acryl nagels zijn de laatste jaren overal te zien en zijn erg populair. Een babyboom nagel is een natuurlijk uitziende nagel look. Bij de Babyboom techniek laten we de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen. Je krijgt hierdoor een heel natuurlijk effect. Het geeft een rustige uitstraling maar is tegelijk erg chic.

LET'S GET IN TOUCH

INFO

Lijnbaan 32

3012 EP Rotterdam

The Netherlands 

www.beautylooks.eu

KvK:  71757856

 

ING:  NL11INGB 0008 3823 68

Btw:  NL858837481B01

OPENINGSTIJDEN

Maandag        

Dinsdag          

Woensdag      

Donderdag   

Vrijdag             

Zaterdag        

Zondag            

gesloten

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

gesloten

  • Facebook
  • Instagram
CONTACT