top of page

BEFORE YOU SAY 'I DO'

De laatste dagen van je vriendin als single zijn aangebroken en in het grootste geheim ben jij de grote organisator voor haar onvergetelijke vrijgezellen feest. Hoe leuk is het om quality time door te brengen met de liefste en leukste mensen die zij kent, maar daarvoor moet je wel een single event bedenken waarbij iedereen zich prettig en comfortabel voelt.

Beautylooks Plaza heeft daarom het volgende samengesteld:

Basic: € 19,95 p.p. (minimaal 6 personen)
Jullie volgen als besloten groep het event Make-up Starts Here. Bij dit event leren onze professionele visagisten jullie om een perfecte basis en dag make-up aan te brengen. Ook laten de visagisten zien welke foundation het beste bij jullie huidskleur past en hoe je de ogen en mond het mooiste accentueert met als eindresultaat een prachtige natural look voor elke dag.

Excellent: € 29,95 p.p. (minimaal 6 personen)

De basis in event is de Make-up Starts Here workshop waarbij jullie aanvullend een keuze maken uit onze verschillende Beauty Make-up opties:

 

Eyes and lips

Tijdens deze workshop leren jullie alles wat je moet weten om je lippen te accentueren en de juiste vorm te geven. Ook leer je alle tips and tricks om een prachtige Smokey Eye te maken.

 

Ready to Dance

Een stoere make-up look met een knipoog met mooie en lange wimpers.

 

Arabic or Dark Magic
Onze visagist is speciaal naar Marokko gereisd om jullie de juiste make-up technieken te leren wat je gezicht nog meer laat stralen.

In dit Excellent event ontvangen wij jullie in onze Coffee Corner met verschillende koffie, thee en frisdrank. Daarnaast krijgen jullie tijdens het event witte, rode wijn, rosé of alcoholvrije wijn aangeboden. Ook staan er chips en nootjes voor jullie klaar tijdens het gehele event. Tijdens de koffie kun je samen met uw vriendinnen verschillende accessoires uit de Secrets box kiezen. De aanstaande bruid en haar vriendinnen worden op de foto gezet door een van de visagisten als slot van het event waarna de visagist de groepsfoto’s via WE transfer zal sturen naar de opgegeven contactpersoon.

Exclusive: € 49,95 p.p. (minimaal 8 personen)
Anders dan bij het Excellent event worden de foto’s bij dit event gemaakt door een professionele fotograaf en worden er naast een groepsfoto van iedereen individuele foto’s gemaakt. Zijn alle dames klaar en tevreden over de make-up dan gaan we (als het weer het toelaat) naar buiten om de meest gekke en leuke foto’s te maken om altijd terug te kunnen kijken op een geweldige gezellige dag.

VIP: € 99,95 p.p (minimaal 8 personen)
Bij het VIP event krijgen jullie alles van het Exclusive event en als extra wordt jullie haar door een hairstylist onder handen genomen. Onze vakkundig getrainde stylisten zullen je lokken vlak voor je ogen transformeren. Je kunt er zeker van zijn dat onze stylisten zullen presteren door je lokken in een mum van tijd glad te strijken en te modelleren tot startklare lokken, mooie losse krullen of wat je maar wilt!

De tijd die jullie bij ons doorbrengen hangt af van de keuzes die je maakt maar reken ongeveer tweeën half uur tot drie uur.

 

Tenslotte, bestaat er nog de optie om je event uit te breiden:


High tea: extra kosten € 19,95 per persoon
Lunch: extra kosten € 19,95 per persoon
Hapjes: extra kosten € 10,- per persoon
Stripper circa: € 225,-

Limo: op aanvraag
Henna Tattoo: op aanvraag
Wimper extensions: op aanvraag
Wenkbrauwen: op aanvraag
Hair: op aanvraag

Nails: op aanvraag
Schoonheidsbehandelingen: op aanvraag
Waxen: op aanvraag

Hebben jullie andere wensen? Neem contact op en dan maken we samen deze dag onvergetelijk!

bottom of page