top of page

WORKSHOPS

Bij Beautylooks Plaza Rotterdam kan je niet alleen terecht voor een mooie make-up look, onze experts leren je ook graag hoe je deze look zelf kunt toepassen. Met een divers aanbod aan beauty workshops, is er voor ieder wat wils.

ZOMER ACTIE

BEAUTY STARTS HERE

Er uitzien als een natural beauty? Bij dit event leren onze professionele visagisten je om een perfecte basis en dag make-up aan te brengen. Ook laten de visagisten zien welke foundation het beste bij jouw huidskleur past en hoe je je ogen en mond het mooiste accentueert met als eindresultaat een prachtige natural look voor elke dag.

PARTYLOOK EXPERIENCE

Wil jij er stralend uitzien voor een speciale gelegenheid? Of wil jij graag weten hoe je een partylook, zoals een smokey eye, creëert? Volg dan onze Partylook Experience workshop! Tijdens de workshop leren onze visagisten je in drie uur tijd de perfecte look voor een avondje uit.

wimpers-glamourlook2.jpg

GLAMOUR LOOK

De meest uitgebreide make-up look wordt gecreëerd tijdens de workshop Glamour Look. Onze visagiste leert je hoe je jezelf kunt omtoveren tot een echte diva. Hierbij mag een oogschaduw met glitter en nep wimpers natuurlijk niet ontbreken!

VRIJGEZELLENFEESTJE

De laatste dagen van je vriendin als single zijn aangebroken en in het grootste geheim ben jij de grote organisator voor haar onvergetelijke vrijgezellenfeet. Hoe leuk is het om quality time door te brengen met de liefste en leukste mensen die zij kent, maar daarvoor moet je wel een single event bedenken waarbij iedereen zich prettig en comfortabel voelt.

DARK SKIN MAGIC

Een donkere getinte huid heeft vaak kleurverschillen bij het voorhoofd, haargrens, mond en rondom de ogen. Maar nu is er een event waarbij je leert een prachtige egale huid te krijgen. Met de juiste make-up adviezen van onze professionele visagisten leren wij jou de perfecte look te creëren.

ARABIC/INDIAN MAGIC

Prachtige gevormde wenkbrauwen, de mooiste smokey eyes, cut crease eyeshadow en eyeliner technieken, het werken met eye creams, pure pigmenten en de mooiste highlights. Al deze technieken worden geleerd tijdens dit event! Het resultaat: een prachtige egale huid, mysterieuze ogen en sensuele lippen.

GROUP EVENTS

Een besloten event voor jou en je vriendinnen, collega's, klasgenoten of sportteam? Boek een van onze workshops en Beautylooks Plaza zorgt voor een onvergetelijke dag.

bottom of page