top of page

FILLERS

Mooie Etnische Vrouw

Radiesse

De ideale manier om plooien te verminderen, is door het verloren volume te herstellen en hiervoor gebruik te maken van een filler. Radiesse is een van de bekendste en veiligste producten waarmee we het verloren volume kunnen herstellen. Radiesse is als gel gemaakt van lichaamseigen weefsel en kent een bijzondere dubbele werking. Het vult de rimpels onmiddellijk op, en stimuleert de huid om zelf nieuw collageen aan te maken. Hierdoor wordt de huid strakker en elastischer, wat een jaar of langer kan aanhouden. Je krijgt hiermee weer een frisse, jeugdige uitstraling.

Belotero® 

Belotero® biedt een uitgebreid assortiment hyaluronzuurfillers voor het gladtrekken en opvullen van rimpels, lipaugmentatie, het herstellen van gezichtsvolume en het rehydrateren van de huid. Belotero® vervaagt op een zachte manier de tekenen van ouderdom, wat bijdraagt aan een groter zelfvertrouwen. De producten van Belotero® kunnen op zichzelf of in combinatie worden gebruikt, met als doel een esthetische oplossing op maat. Dit is per patiënt verschillend, en afhankelijk van de structurele en functionele behoeften van de huid. Zo ontvang je een behandeling met voorspelbare en natuurlijke resultaten, waarover onze patiënten zeer tevreden zijn en waarin zij alle vertrouwen hebben.

Teosyal

Teosyal is dé Rolls Roys onder de fillers en wordt gemaakt door de Zwitserse firma Teoxane, bekend om de hoge kwaliteit. Dit bedrijf heeft voor Teosyal een CE normering voor cosmetische toepassing in het aangezicht. Het heldere materiaal bestaat uit hyaluronzuur, een natuurlijke, in de huid voorkomende stof. Teosyal is een gel en kan in veel verschillende delen van het gezicht geïnjecteerd worden. Er zijn voor de verschillende toepassingsgebieden verschillende diktes van de gel beschikbaar. Vaak is een combinatiebehandeling het beste.

Fillers als populaire cosmetische behandeling

Fillerbehandelingen in het gezicht worden in de praktijkruimte uitgevoerd. De producten zijn hypo-allergeen, wat inhoudt dat je geen speciale huidtests hoeft te ondergaan voorafgaand aan de behandeling. 

Een filler is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, op basis van hyaluronzuur; een natuurlijk bestanddeel van onze huid. Hyaluronzuur heeft het natuurlijk vermogen om water te binden, waardoor een hyaluronzuur injectie een van de meest natuurlijke keuze is voor vermindering van lijntjes en rimpels, herstel van het gezichtsvolume en rehydratie van de huid. Wij hebben een breed assortiment van A-merken, ieder met zijn eigen productlijn en varianten waarmee er voor iedere indicatie en persoonlijke wens een passende injectable voorhanden is.

Voordelen van een fillerbehandeling:   

  • Veilig

  • Efficiënt

  • Langdurig resultaat (tot wel ruim 1 jaar plezier)

  • Biologisch afbreekbaar 

PRIJSLIJST

Lip filler

     0.5 ml

     1.0 ml

Lip contour

Neuslippen plooi

Marionet lijnen

Mondhoek lift

Rokerslijntjes

Kin plooi

Kin contour

Bij bovenstaande prijzen zijn wij uitgegaan van een gemiddelde indicatie. Op basis van uw wens(en) krijgt u advies welke behandeling het meeste resultaat zal opleveren, passend bij uw budget.

€ 145.-

€ 250.-

€ 145.-

€ 250.-

€ 145.-

€ 145.-

€ 250.-

€ 145.-

€ 250.-

Wat is een filler?

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, waardoor onze huid verslapt en er huidplooien en rimpels ontstaan.

Is een fillerbehandeling geschikt voor jou?

Een hyaluronzuur filler kan een ideale keuze zijn voor mensen die specifieke gebieden in het gezicht willen verbeteren, of van rimpels af willen die ontstaan als we ouder worden. Rimpels verminderen kan zowel met fillers als met botox. Een filler kan worden gebruikt om de huid gladder te maken, de contouren van het gezicht ronder te maken en de lippen voller te maken. Naast de veelzijdigheid van de toepassingsgebieden van een filler, is voor veel mensen de reden om hiervoor te kiezen dat de nadelen van chirurgische ingrepen hier niet van toepassing zijn. Een fillerbehandeling is stukken meer betaalbaar dan de meeste chirurgische behandelingen.

Beautylooks gebruikt alleen het allerbeste met A-merk fillers!

Het gevaar van fillers is de laatste maanden wederom veelvoudig in het nieuws. Daarom is de keuze voor een veilige filler zeer belangrijk. Het strengste keurmerk wat een filler kan hebben is het Amerikaanse FDA keurmerk. Om dit keurmerk te verkrijgen moet een filler aan veel hoge eisen voldoen. Wij maken alléén gebruik van fillers die beschikken over het FDA keurmerk, waarmee wij de veiligheid waarborgen.

BEHANDELAAR

Saskia Bouwens, MSc. is een ervaren Wet BIG geregistreerde (art.14 en 36a) behandelaar met ruim 20 jaar klinische praktijkervaring. Zij heeft de rol van klinisch expert en verleent geprotocolleerde geneeskundige zorg. Ze heeft de masterstudie Advanced Nurcing Practice gevolgd (NLQF7= Academisch Niveau), waarbij zij cum laude afstudeerde, en draagt de beschermde titel Master of Science.

 

Zij is bevoegd tot het indiceren en verrichten van medisch risicovolle voorbehouden handelingen waaronder: heelkundige handelingen, het geven van injecties en het voorschrijven van geneesmiddelen binnen haar deskundigheidsgebied. De handelingen worden altijd uitgeoefend volgens landelijk geldende richtlijnen, standaarden en daarvan afgeleide protocollen.

 

Saskia_Bouwens_Veelgestelde_vragen_over_
bottom of page